Hej igen!!

Nu är vi tillbaka i Melbourne igen efter vår roadtrip. Dagen har spenderats vid mcdonalds internet för att boka hostel och buss för nästa vecka eftersom vi flyger till Brisbane imorgon och sen tar oss vidare till Surfers paradise :)

Roadtripen gick bra :D Great Ocean Road var jättefint med stränder och klippor längs vägen. Vi såg de tolv apostlarna, koalor och en känguru. Det var lite kallt att sova i bilen men det gick bra och i slutet av veckan fick vi "tag" i en filt! Vi campade några nätter på campingar och en natt fick vi stå på en bakgård hos en gubbe som hade en konstbutik. Vi körde hela vägen upp till Adelaide och tillbaka, så det blev mycket körning men vi träffade många trevliga människor på vår resa, söta turistinfo-tanter och trevliga tyskar i läderhosen ;), och fick se mycket av Australiens landsbygd.

Det blev en lite dyrare tripp än vad vi tänkt oss då vår van drog väldigt mycket bensin! men men... Vi hade "Jim's Brazilians" på vår wicked campervan så den drog åt sig mkt uppmärksamhet, många ville ta kort på den! Men det kändes skönt igår att lämna tillbaka den, nu sover vi i riktigt sängar och behöver inte köra hela tiden!

I Torqauy igår köpte jag en ny bikini :) vädret har varit lite sådär under veckan men igår hade vi fint när vi körde sista biten. Hoppas på bättre väder i veckan då vi tänkte ta oss lite tid på stranden! Sen ska vi till Brisbane innan vi ska åka och jobba igen i Bollon. Vi tänkte hinna med Zoo och Ikea där :) Får se vad det blir!

Det är inte så lång tid kvar på vår resa, om lite drygt 2 månader är vi hemma igen! men innan vi kommr hem är det en massa saker som vi har kvar att uppleva! Och om knappt en månad kommer familjen och hälsar på!! ska bli kul :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi ser också väldigt mycket fram emot resan! Kram

2010-03-05 @ 08:30:51
Postat av: Åsa

Kul att er resa har vare bra. Ska bli så kul att träffa er när ni kommer hem. Tiden går fort



Kram Kram

Åsa

2010-03-05 @ 15:43:54
URL: http://asabamse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0