Friskis & Svettis

Har spenderat eftermiddagen i soffan, såg bl a första avsnittet av True Blood, men ikväll är det slut på slappandet då jag ska på Friskis! det är första passet för hösten idag. Hade tänkt att gå dit några gånger innan den 21:e, älskar träningsformen då man går igenom hela kroppen. Hoppas på bra musik ikväll!


Backpacker

Börjar känna mej som en riktig Backpacker nu när jag i fredags köpte en vandringsryggsäck och ett par sandaler på Naturkompaniet.


Ryggsäck från Lundhags..

..och bruna Teva-sandaler.

Bilder från naturkompaniet

Måndag

Så var det måndag igen och huset är tomt.. alla är iväg till skolan eller jobb. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag? Tror att jag ska baka muffins, Ida hade 20 års kalas i lördags och hon hade gjort en massa olika fina muffins som var väldigt goda. Så jag blev lite sugen på att baka själv :)

Idag är det exakt tre veckor kvar till Australien! har inte fattat att det är så snart, har iaf köpt ryggsäck, sandaler och lite kläder nu. Var och hämtade ut mina betyg på engelska i morse också. Så snart är jag redo (om jag nu nånsin blir de ;) )      


Beck

Hej bloggen!

Igår var jag som sagt i Karlstad. Kollade på saker inför Australien, och var på bio. Hela det gamla "simgänget" träffades för att fika och vi såg den nya Beckfilmen. Det var mysigt att ses men tyvärr var filmen inte så bra... Den var konstig helt enkelt, inte som beckfilmerna brukar vara. Vart var utredningen och grannen såg man inte mkt av!... 

Ikväll ska jag åka ut till Pia för SATC maraton. Det blir nog sista gången!? jag träffar Lisa också innan hon åker viäg till Barcelona för att plugga spanska. Alla bara försvinner från Säffle, antingen är det norge lr plugg någonstans. Tur att det inte är så lång tid kvar tills jag oxå sticker!

Sitter och lyssnar på Coldplay, kan verkligen rekommendera deras Prospect's March EP

http://www.youtube.com/watch?v=fXSovfzyx28


Tisdag

Har nu landat hemma efter Coldplay konserten. Det var en helt underbar kväll i lördags, stämningen var på topp och Chris Martin är verkligen fantastisk på scen :) Vi hade tur med boendet också då vi fick bo i ett gästrum hos Pias faster som har en lägenhet i stan. I Söndags gick vi en sväng på stan innan vi klev på tåget hem. Vi lunchade högst upp i kulturhuset. Har aldrig varit där förut, det var en häftig utsikt!

Idag har jag varit och simmat. Har inte gjort det på hela sommaren men det var skönt :) Hade hela bassängen för mej själv, är väll inte så många som går dit klockan nio på morgonen ;)
Annars har jag inte gjort så mycket, städat lite och förberett papper inför Australien. Ska till Karlstad imorn och leta efter ryggsäck och skor till resan. Känns lite konstigt att inte behöva köpa några höstkläder, annars brukar det va så kul att gå och kolla på allt nytt i butikerna men jag kommer ju att åka till vår och sommar så det blir inga nya kläder för mej :P    


COLDPLAY

Imorgon bär det av igen, jag ska till Stockholm för att se Coldplay på Stockholm Stadion. Har längtat i flera månader och nu är det äntligen dags! Ska bli så kul!!


Fredag

Nu är jag hemma igen från min och åsas minisemester i Skåne. Det har varit skönt att komma bort lite och träffat släkt och haft kul. Vi hann med ganska mkt på de tre dagarna, Malmöfestivalen, Österlen och Skanör :) Hade en skön dag med sol på stranden i Skanör. Lite skillnad mot det grå vädret här hemma idag.. Såg även Salem Al Fakir i måndags, han var lika grymt bra som alltid! En härlig resa helt enkelt och här kommer några bilder:


Salem!

Kanske inte så bra bild men han är där framme någonstans..

Jag vid en utsiktsplats på Österlen

Den härliga stranden i Skanör :)

Hej!

Är uppe tidigt idag och sitter och äter frukost. Ska snart åka iväg och göra min sista arbetsdag på sommarjobbet. Ska bli skönt att vara lite ledig, Ikväll ska jag sätta mig på tåget ner till malmö med Åsa :) Ska hälsa på släkt och det blir nog att åka in till Malmöfestivalen också. Hoppas på stranden någon dag också?! Här hemma ser det inte så lovande ut då regnet öser ner för det mesta.. Fast igår trotsade vi vädret och hade kräftskiva på altanen, dock under tak...

Amanda kom och hjälpte mej med blogg designen igår :) visst blev det fint? Headern är inte riktigt klar än men det kommer snart!   


Välkomna!

Välkomna till min nya blogg. Här kommer ni få följa min vardag och mina förberedelser inför min Australien resa som närmar sig med stormsteg. Den 21 september kommer jag och fyra vänner sätta oss på ett plan mot Sydney och vi kommer vara på resande fot till maj, Vi kommer resa runt, jobba och ha det allmänt underbart :)

Just nu ser bloggen inte så rolig ut, ska försöka få tag i någon som kan hjälpa mej med designen. Men tills dess får ni stå ut ;) Ska leta upp ngn fin bild att bjuda på oxå :P

Kram Ingrid

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0