7000 får

Vi jobbar på här i Bollon. De senaste dagarna har vi jobbat med fåren, gjort trädgårdsarbete och tagit ner staket. Under de här veckorna har vi föst och sorterat ca 7000 får! Idag har vi förberett och gjort hagar till imorgon då de ska märkas kalvar! Så i eftermiddag har jag varit med och föst koflocken med fyrhjulingen. Det är bara två dagars arbete kvar och de kommer troligen att spenderas med att hjälpa till vid märkningen av kalvarna.

Igår eftermiddag åkte vi in till Bollon för att vaccinera oss. Barnen skulle in och ta sin svininfluensa-spruta så då passade vi på att också ta den. Så nu är vi vaccinerade! Det är ju höst här nu och snart börjar deras influensa period. Fast idah har det inte märkts av ngn höst! Det har varit jättevarmt och stekande sol. Jag såg en orm när vi jobbade! Den första ormen jag sett här i Australien och det var en av de farliga brunormarna! 

Ikväll är det vi som står för matlagningen. Ska göra wok! Det är som sagt inte så många dagar kvar nu, på lördag tar vi bussen här i från ut till kusten igen och tidigt på söndag morgon flyger vi upp till Cairns :)

           

Kommentarer
Postat av: petra

roligt! känns som om ni har varit borta i 100år nu haha :)

2010-03-24 @ 16:16:02
URL: http://petraolssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0