Svenska Kyrkan

Igar eftermiddag gjorde vi ett nytt forsok och tog sparvagnen till Svenska Kyrkan. Det var som tur var oppet och vi gick in for att kolla. Vi mottes av ett stort fikabord och massa svenskt godis :) vi pratade lite med prasten som jobbade dar och han visade runt lite. Sen kopte vi Marianne, Daim, Knackebrod och Nyponsoppa innan vi blev bjudna pa fika. Svenskt bryggkaffe och kanelbullar!! Saknar verkligen det svenska kaffet da det bara ar instant coffee som galler har... Vi satte oss ute i tradgarden och laste tidningar och fikade, Land och svensk Damtidning blev det ;) Det var en jattemysig och overklig stund!

Nar vi stog och vantade pa sparvagnen in till stan pratade vi med en annan svensk tjej som ocksa varit i kyrkan. Det visade sig att vi bodde pa samma hostel har i St Kilda! sa vi traffade henne imorse vid frukosten igen. 

Idag har vi inte gjort sa mkt, gatt pa stan och dromt om fina klader och fikat. Pa fredag ar det dags for oss att hamta upp var Camper van for att kora great ocean road och upp till Adelaide :)

Kommentarer
Postat av: Elna

Lycka till nu med er camping :) hoppas det går bra och att det fina vädret kommer tillbaka. här hemma smälter alla snö bort nu så det är mega kladdigt överallt. kramar elna med familj

2010-02-28 @ 18:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0