Noosa

Nu ar vi i Noosa Heads som ar en liten turiststad pa sunshine coast. Det ar mysigt har, nara till strand och fin nationalpark, och ganska exklusivt. Igar lag vi och solade och badade hela dagen :) Skont att det inte finns stingers har utan man kan bada i havet, var lange sen! och det ar massa surfare overallt ;) Forsta kvallen gjorde vi mat med det tyska paret som vi traffade pa Fraser Island. Det var trevligt :) De bodde pa samma hostel har i Noosa oxa, men nu har de akt vidare. 

Det var det positvia i det har inlagget och var helg i Noosa. Har kommer lite klagande fran min sida:

Vart hostel ligger nara en flod och tydligen finns det mycket sandflugor har, sa de haller pa att ata upp mej just nu! Pia och Amanda marker ingenting, det ar bara mej de ar pa! har stora utslag pa hals, fingrar, armar och ben som kliar fruktansvart! hatar dem....

Och oroligheterna i Bangkok fortsatter.. tror inte att vi kan vara i bangkok de forsta dagarna som vi tankt utan far aka direkt ut till ngn o. Dar sprack vara shopping drommar.. For hoppas att det lugnar ner sig sa att vi kan vara dar i slutet av var resa iaf!

Nu ska vi snart ga till ett shoppingcenter och kolla lite, gar och trostater Timtams idag och tycker synd om mig sjalv. Lovar att nasta inlagg ska vara mer positivt, ska sluta klaga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0