Fraser Island

Nu ar vi tillbaka i Rainbow Beach efter att ha varit pa Fraser Island pa safari i tre dagar. Vi korde atta personer i 4WD bilar och kampade tillsammans. Fraser Island ar en jattestor sando sa vi har kort pa stranden upp och ner for on och badat i fina sotvattensjoar. Det har varit kul! traffat manga trevliga manniskor, nu ar vi dock ganska slitna efter tva natter i talt.. Stotte pa Ida och Hugo vid en sjo idag, de var dar med en busstur. Australien ar valdigt litet ibland!

Innan vi kom till Rainbow beach var vi i en liten stad som heter Agnes Waters. Dar skulle vi ha paddlat kajak och spanat efter delfiner men tyvarr blev den installd pga regn. Sa vi hade tva slappa dagar pa hostlet dar vi kollade pa film och laste. Imorgon tar vi bussen vidare till Noosa for att vara dar ett par dagar innan vi aker ner till Sydney. Inte sa lange kvar i Australien nu! om 1,5 vecka flyger vi till Thailand :)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Låter helt grymt med sanden! Måste ha varit gött att bada i sötvatten och slippa allt saltvatten...Det skulle iaf jag ha tyckt hihihih

Hoppas att den sista veckan i Australien blir bra och att ni får det riktigt GÖTT!

Kramar i massor

2010-04-21 @ 20:54:55
URL: http://asabamse.blogg,se
Postat av: Mamma

Hej! Kul att höra att ni har det bra! Tack för hälsningen - vi hörs på lörd! Kram!

2010-04-22 @ 09:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0